Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

Новини
ЮИ В гр. 2013/14 - 30 кръг /Розова долина - Асеновец 1:1/
 

10 май 2014г. (събота), 18:00ч

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" -  150 зрители

 Розова долина - Асеновец

     1:1 

1:0 Иван Чергев (дуз) 57, 1:1 Борислав Караматев 62

   Пред около 150 зрители отборите на Розова долина и Асеновец продължиха традицията и отново изнесоха емоционален и спиращ дъха мач. Този път, обаче, грубостите отстъпиха място на футбола и на никой не му се искаше този футболен трилър да приключва.
   Още с началния съдийски сигнал домакините дадоха да се разбере, че са твърдо решени да играят за трите точки в този мач и заредиха опасни атаки пред вратата на леко стъписания си противник. На два пъти удари на Григор Георгиев от дистанция бяха отразени от вратаря на Асеновец, а в други два случая от голлинията последна преграда пред гола бяха защитници на гостите (след удари най-напред на Чергев, а след това отново на Григор Георгиев). Асеновградчани почти не поглеждаха към вратата на домакините, с изключение на два случая - в първия (в 15-ата минута на мача) опасна тяхна атака по лявото крило бе спряна с несъществуваща засада, а във втория много добра атака, проведена с няколко бързи подавания по тревата, изведе № 19 сам срещу нашия вратар Александър Петрунов, но ударът на футболиста на Асеновец мина покрай вратата. До края на полувремето розите продължиха да създават положения и да ги пропускат, като най-фрапиращото бе в 32-ата минута, когато Григор Георгиев бе изведен сам срещу вратаря на гостите, но ударът му срещна тялото на играча с № 1.
   След почивката гостите се прибраха по-плътно в своята половина и за розите бе значително по-трудно да излизат на голови позиции. Все пак в 57-ата минута асеновградската крепост най-сетне падна. След центриране отдясно за игра с ръка в наказателното поле на защитник на гостите главният съдия отсъди дузпа и щатният изпълнител Иван Чергев бе безкомпромисен от бялата точка - 1:0! И колкото трудно домакините успяха да открият резултата, толкова лесно пък след това допуснаха той да бъде изравнен. Само 5 минути по-късно след три последователни безумни грешки в защита Борислав Караматев от Асеновец бе оставен непокрит на 5-6 метра фронтално пред вратата и ударът му заплете топката в мрежата за 1:1...
   Последва тотален щурм на розите към вратата на Асеновец, като домакините продължиха да пропускат с лека ръка изгодни ситуации - "героите" бяха Григор Георгиев, Николай Стоичков, Иван Чергев, за трети път топката бе изчистена и от голлинията. В самия край на мача и лявата странична греда се оказа помощник на Асеновец след диагонален удар на Наско Апостолов... Гостите пък, напук на логиката, можеха да си тръгнат и с трите точки в последната минута на мача, когато въпреки очевидната засада № 14 от гостите бе пуснат от страничния съдия да овладее топката сам срещу вратаря Петрунов, но ударът му мина покрай вратата на розите.
   Така мачът завърши 1:1, но този път феновете не съжаляваха за присъствието си на стадиона (за разлика от предното домакинство) и заслужено изпратиха с ръкопляскания момчетата въпреки пропуснатата победа. В следващия мач отново сме домакини - в сряда срещу отбора на Загорец (Нова Загора).

автор: Манол Далемски
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 732
Поставена на: 08-05-2014 18:06 / Последна промяна на: 12-05-2014 22:28


ЮИ В гр. 2013/14 - 29 кръг /Спартак Пд- Розова долина 1:0/
 

03 май 2014г. (събота), 18:00ч.

гр. Пловдив, ст."Тодор Диев" - 

 Спартак (Пд) - Розова долина

   1:0  
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 703
Поставена на: 03-05-2014 15:52 / Последна промяна на: 03-05-2014 22:23


ЮИ В гр. 2013/14 - 28 кръг /Розова долина - Верея 0:4/
 

26 април 2014г. (неделя), 17:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" - 200 зрители

 Розова долина - Верея (СтЗ)

    0:4 

0:1 Шабан Османов 8, 0:2 Захари Димитров 9, 0:3 Бирсент
Карагарен 19, 0:4 Стелиян Евтимов 88

Снимки: 27.04.2014 - ЮИ В гр. 2013/14 - 28 кръг - Розова долина - Верея 0:4

   След безобразна игра на Розова долина в защита резултатът само след 20 минути игра бе вече 0:3. Най-напред в 8-мата минута с красив диагонален удар от въздуха № 10 от гостите Шабан Османов откри резултата - 0:1. Още несъвзели се от шока, домакините бяха наказани само 2 минути по-късно от капитана на Верея Захари Димитров - 0:2. Този резултат съвсем отпусна гостите и в следващите минути буквално завря и закипя в нашето наказателно поле. Неминуемото се случи в 20-ата минута - след поредната грешка в центъра на отбраната ни Бирсент Карагерен бе оставен непокрит на около 4-5 метра пред голлинията и за него не бе трудно за опъне мрежата за 0:3. Розите отправиха първия си анемичен удар към вратата на гостите едва в 28-ата минута - авторът му бе играещият треньор Сашо Георгиев, а единственото по-сериозно положение бе в 37-ата минута, когато Григор Георгиев открадна една топка по лявото крило, навлезе остро в наказателното поле и центрира на крака на Стоичков, който се засуети, но все пак успя да подаде към непокрития Ахмед Фаиков, чийто удар бе спасен с вещина от вратаря на заралии.
В последната минута на първото полувреме пък гостите можеха да направят преднината си катастрофална, когато № 88 от тях бе съборен от вратаря Петрунов в наказателното поле, но авторът на втория гол Захари Димитров пропусна отсъдената дузпа.
След почивката гостите видимо намалиха оборотите, но въпреки това продължиха да диктуват събитията на терена. Розите имаха две възможности за почетен гол - най-напред в 53-ата минута нещо средно между центриране и диагонален балонен удар към вратата завари неподготвен вратаря на гостите и той успя да улови дълго летялата топка едва около голлинията, но въпреки претенциите на публиката и на футболистите в червено, страничният съдия не сигнализира, че коженото кълбо е преминало голлинията. В 82-ата минута пък хубав удар с глава на Чергев бе отразен от играча с № 1 на Верея. Гостите от своя страна продължиха с лекота да излизат на голови позиции и само добрите намеси на Петрунов под рамката на вратата запазиха резултата от първото полувреме почти до края мача (веднъж и гредата помогна за това). Все пак в 87-ата минута логичното се случи и след съмнително положение за засада № 19 от състава на заралии Стилян Евтимов оформи разгрома на домакините - 0:4...

автор: Манол Далемски
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 842
Поставена на: 25-04-2014 21:02 / Последна промяна на: 03-05-2014 16:02


ЮИ В гр. 2013/14 - 27 кръг /Димитровград - Розова долина 3:1/
 

23 април 2014г. (сряда), 17:00ч.

гр.Димитровград, ст."Mиньор" - 

Димитровград - Розова долина

    3:1 

1:0 Цветомир Матев 54, 2:0 Георги Христов 68, 3:0 Димо Хаджиев
87, 3:1 Тонислав Терзиев 90

 
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 690
Поставена на: 22-04-2014 21:55 / Последна промяна на: 03-05-2014 16:04


ЮИ В гр. 2013/14 - 26 кръг /Розова долина - Левски (Карл) 2:0/
 

18 април 2014г. (петък), 17:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" - 100 зрители

 Розова долина - Левски (Карл)

   2:0  

1:0 Атанас Апостолов 47', 2:0 Иван Чергев 89'

   Розите продължиха добрата си серия и надиграха безапелационно Левски (Карлово) в местното дерби. Свидетели на добрия за стандартите на последните години регионален сблъсък станаха около 100 най-отявлени фена на домакините, пренебрегнали лошото време и дошли да подкрепят любимците си.
   Мачът започна без предварително разузнаване и още с началния съдийски сигнал домакините натикаха карловци в собствената им половина, като нито за момент не изпуснаха инициативата през всичките 90 минути на мача. В 3-ата минута бе и първата им възможност за откриване на резултата, но плътният удар на играещият треньор Сашо Георгиев профуча опасно покрай сглобката на вратата на гостите. Последваха пропуски на капитана Боян Нейчев, Наско Апостолов и отново на Сашо Георгиев, като в няколко от случаите последна преграда пред нападателите ни се оказа вратаря на Левски, а в други - късметът бе на страната на карловци. Така след 45 минути игра, в които действията се водиха почти изцяло в половината на гостите, малко нелогично двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 0:0.
   Вторите 45 минути започнаха по най-добрия начин за розите, след като в 47-ата минута при центриране от пряк свободен удар над всички се извиси Наско Апостолов и ударът му с глава оплете топката в мрежата - 1:0! Този гол, освен, че узакони превъзходството на домакините, направи и мача истинско дерби. В следващите минути си припомнихме позабравените напоследък в този двубой остри сблъсъци и репликиране на съдиите от двата отбора и градусът на напрежението постепенно се вдигна, което даде отражението си и върху ентусиазма на трибуните. Карловци се опитаха да изнесат играта малко по-напред, но така и не успяха да отправят нито един удар (дори и извън рамката) към нашата врата до края на мача. Розите пък не отстъпиха в здравите единоборства, но атаките им се провеждаха крайно нелогично с оглед на непрестания дъжд и тежкия терен - през цялото време Гришата и Банана се опитваха да минат с дрибъл през двама-трима защитника на гостите, вместо да се опитат далечни удари към вратата на Левски, и така рано или късно някой защитник протягаше крак и спираше атаката. Все пак в 89-ата минута предимството на домакините бе материализирано след поредната солова акция на Григор Георгиев по лявото крило - точен бе тарана Иван Чергев, който бе оставен непокрит току пред голлинията на карловци - 2:0! Така завърши и мача, а розите прибавиха нови три точки към актива си и вече може да се твърди, че са спокойни за оставането си в групата. Съдийството в днешната среща бе на прилично ниво, като единствено забележки могат да бъдат отправени за две отсъдени засади през второто полувреме - най-напред за гостите и малко по-късно една и за домакините.
   В междинния кръг в сряда гостуваме на друг съсед в класирането - състава на Димитровград.

автор: Манол Далемски
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 764
Поставена на: 14-04-2014 18:04 / Последна промяна на: 19-04-2014 17:07


ЮИ В гр. 2013/14 - 25 кръг /Гигант - Розова долина 1:0/
 

12 април 2014г. (събота), 17:00ч

гр. Съединение  - Градски стадион

 Гигант - Розова долина 

    1:0 
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 635
Поставена на: 10-04-2014 17:13 / Последна промяна на: 12-04-2014 18:17


ЮИ В гр. 2013/14 - 24 кръг /Розова долина - Свиленград 4:0/
 

05 април 2014г. (събота), 17:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" -  

 Розова долина - Свиленград

    4:0  

 

 Снимки: 05.04.2014 - ЮИ В гр. 2013/14 - 24 кръг - Розова долина - Свиленград 4:0

   Розова долина записа убедителна победа с 4:0 над Свиленград с хеттрик на Иван Чергев.

   Мачът започна вяло и без особени опасности пред двете врати. Първото по-сериозно положение бе в 18-ата минута на мача, когато Григор Георгиев бе изведен отляво по атаката на розите, но ударът му бе блокиран от Владислав Ямуков. Две минути по-късно Николай Стоичков с прецизен пас сложи топката на крака на Теодор Кьосев, но ударът от въздуха на Банана премина малко над вратата на гостите. Митничарите отвърнаха с единствената си смислена атака за целия мач в 28-ата минута, когато центриране от левия им фланг бе засечено с глава от нападател на Свиленград, но топката премина над вратата на Сашо Петрунов. До почивката се запомни единствено удар от границата на пеналта на Григор Георгиев, незатруднил особено стража на гостите.
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 855
Поставена на: 02-04-2014 18:07 / Последна промяна на: 07-04-2014 18:02


ЮИ В гр. 2013/14 - 22 кръг /Розова долина - Мастер 0:1/
 

26 март 2014г. (сряда), 15:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" -  

 Розова долина - Мастер (Бургас)

     0:1  

      Отборът на „Мастер" се наложи с резултат 1:0 над „Розова долина" в мач от междинния 22-ия кръг на Югоизточната "В" група. Срещата се игра на стадиона в Казанлък пред малоборойна публика.
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 827
Поставена на: 25-03-2014 19:19 / Последна промяна на: 10-04-2014 17:16


ЮИ В гр. 2013/14 - 21 кръг /Стралджа - Розова долина 1:2/
 

23 март 2014г.(неделя), 15:00ч

гр.Стралджа - ст."Стралджа" - 

 Стралджа - Розова долина 

    1:2 

      Мъжкият представителен тим на  ФК „Розова долина” постигна първата си победа от старта на пролетния дял от първенството над предпоследния в класирането на Югоизточната В група ОФК „Стралджа”.Възпитаниците на треньора Александър Георгиев взеха трите точки след 2:1 като гости.
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 911
Поставена на: 23-03-2014 11:40 / Последна промяна на: 23-03-2014 22:59


ЮИ В гр. 2013/14 - 20 кръг /Розова долина - Тунджа (Ямб) 1:1/
 

15 март 2014г. (събота), 14:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" -  150 зрители

 Розова долина - Тунджа (Ямбол)

   1:1  

      Розова долина и Тунджа (Ямбол) завършиха 1:1 в мач от 20 кръг на Югоизточната "В" група. Гол в самия край на срещата донесе точката на гостите, а зрителите на ст."Севтополис" трябваше да преглътнат освен посредствената игра и нелепо изпуснатата победа.
Виж цялата статия ... / Постави коментар... / Преглеждания: 886
Поставена на: 13-03-2014 21:45 / Последна промяна на: 15-03-2014 18:55


<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 368

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


В момента 1 гост онлайн

Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info