Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

Какво остава до края на сезон 2007/2008
 

До края на сезон 2007/2008 в Югоизточната "В" група остават шест кръга.В един от тях, кръгът тази неделя отбора на Розова долина ще почива.Но какво всъщност очаква "розите" в оставащите до края мачове.
Следващата седмица има междинен кръг и в сряда 14 май,казанлъчани гостуват в Съединение на ИТД Гигант,отбор който се бори за оцеляването си с всички възможни средства.Много труден мач в който трябва да се търси най-малко равенство,за да не се окаже тимът в застрашената зона.
Няколко дни по-късно,в неделя 18 май от 18 ч на ст."Севтополис" ще се играе регионалното дерби Розова долина - Локомотив Ст.З.Гостите са тим който се бори за влизане в Б група и казанлъчани ги очаква отново много тежък мач.Ако "розите" са загубили мача с Гигант в сряда,тук трябва да търсят задължителна победа.
В 36 кръг продължава серията тежки мачове.На 25 май гостуване на Черноморец (Несебър).Домакините са отбор който спори за третото място,което при определени стечения на обстоятелствата може да дава право на квалификация за влизане в Б група.Това според мен е малко вероятно,нопри всички положения гостуването в Несебър няма да е лесно.
На 1 юни е сравнително лекото домакинство на Елегант (Хисаря),като победата в този мач е повече от задължителна.
И сезонът за Розова долина приключва на 8 юни в Нова Загора с гостуване на Загорец.Домакините в момента са ан последно място,но имат реални шансове да се борят за оцеляване и едва ли ще се предадат лесно.
И така гледайки програмата се оказва,че в най-лошият случай "розите" ще спечелят само 3 точки с което активът им за сезона ще стане 38 точки.Въпреки това тези точки би трябвало да са достатъчни за запазване на мястото в групата.Всички обаче се надяваме на далеч по-добро представяне.

/ Постави коментар... / Преглеждания: 660
Поставена на: 07-05-2008 13:35 / Последна промяна на: 03-05-2009 13:37

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info