Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

”Розите” пак тренират
 

 Казанлъшкият „Розова долина” продължава подготовката си за „Пролет 2011” за футболната „В”Югоизточна група. В две спортни зали,всеки делничен ден едноразово, футболистите ни предимно наблягат на възстановителни тренировки преди Коледно-Новогодишните празници.
(...)


Със занимания в делничен ден по няколко часа продължават възстановителните тренировки на „розите” в спортна зала ”Севтополис” /Казанлък/ и в залата в комплекс ”Колодрума”/ в Стара Загора/. Казанлъшката част от играещите в „Розова долина” под опеката на помощник- треньора Антим Паральов се подготвят в спортен комплекс ”Севтополис” - игра с топка и физическа подготовка в зала, а в Стара Загора местните футболисти са съветвани от старши-треньора Иван Гаджев и президентът на „Розова долина” - Петко Петков - „Легендата”.

„Ще наблягаме на леки занимания до 15 декември. Имаме идеи за нови играчи и лагер-сбор извън Казанлък, но това след Новогодишните празници. За съжаление капитанът Милен Христов и защитникът Мартин Чекаров ще лекуват контузии в следващите седмици. На 10 януари 2011 година е стартовото занимание за пролетния полусезон”, коментираха от клуба на „Севтополис”.

Със спечелените 25 точки казанлъчани ще „зимуват” на фаталното 13 място от 20 отбора. С положителна голова разлика 22 към 21 попадения приключихме полусезона след седем победи, четири ремита и осем загубени срещи. Първи във футболния ”Югоизток” във „В” група е очаквано пловдивският „Ботев” с 55 точки, а последен „Габровница 04” /Горно Сахране/ с едва 4 точки и голов пасив 9 към 61 гола.

информация: Казанлък инфо


/ Постави коментар... / Преглеждания: 1554
Поставена на: 09-12-2010 11:27 / Последна промяна на: 09-12-2010 11:31

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info