Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

Учреден е нов Управителен съвет на ФК „Розова долина“
 
Съдържание на статията
Учреден е нов Управителен съвет на ФК „Розова долина“
Страница 2
Страница 3
 Нов Управителен съвет на Футболен клуб „Розова долина“ бе учреден на30 септември 2013 г. Новото ръководство на емблемата на казанлъшкия футбол – „Розите“, е изградено от представители на водещи предприятия в община Казанлък. Почетен председател е Николай Ибушев, изпълнителен директор на „Арсенал“ АД. Изпълнителен директор на футболния клуб е Кънчо Папазов - ЕТ „Теньо Топалов“, досегашен член на ръководството на „Розова долина“.

Членове на Управителния съвет са: Христо Сулев, представител на „М+С Хидравлик“ АД; Николай Панайотов – „Даник“ АД; Красимир Кънев – „ЮМТ Трейдинг“ ЕООД; Симеон Раданов - „Кастамону България“ АД,  Янко Костадинов – „Арсенал“ АД, както продължава своето членство и Георги Андреев – „Саламандър“ ООД – Казанлък.

Предвид това, че президентът на ФК „Розова долина“ Пенко Манев се оттегли от футболния клуб през м. август, кметът на община Казанлък Галина Стоянова инициира среща на представители на казанлъшки фирми с желанието да се развива детско-юношеската футболна школа и представителния мъжки отбор на „Розите“. На срещата, проведена на 30 септември 2013 г., бе учреден новият Управителен съвет, който предстои да бъде регистриран. Бяха набелязани мерки за по-добрата организация и структуриране на казанлъшкия футболен клуб.

От дискусиите на срещата излязоха и две конкретни инициативи. Първата е футболен мач между ветерани на „Розова долина“ и „Берое“ – Стара Загора,  по случай навършването на 30 години от влизането на „Розите“ в „А“ Професионална футболна група (ПФГ). Мачът е на 12 октомври – Деня на българската община, от 16.00 часа на стадион „Севтополис“.

Същия ден, 12 октомври 2013 г., от 19.00 часа в ресторант „Палас“ представители на казанлъшкия бизнес са поканени на среща с новия Управителен съвет на футболния клуб.

Община Казанлък финансира с годишна субсидия дейността на ФК „Розова долина“. Инициативата за обединяване с бизнеса в подкрепа развитието на казанлъшката футболна школа е продиктувана от факта, че футболът е най-масовият спорт, предпочитан от подрастващите, и от желанието децата да спортуват все по-активно, да се развиват физически и да се възпитават в спортсменски дух.

/ Постави коментар... / Преглеждания: 803
Поставена на: 01-10-2013 14:34 / Последна промяна на: 01-10-2013 14:34

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info