Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

12.10.2013 - Среща с бизнеса
 

 Да обединим усилията си в името на това, Казанлък да има достоен футболен клуб, който да дава възможности на децата и младежите да се развиват. Футболният клуб „Розова долина” не може да е заложник на политически интереси. Той е обща градска кауза. Около това становище се обединиха членовете на УС, бизнесмени и спортни деятели, треньори и помощник-треньори на ФК „Розова долина”, присъствали на работната вечеря, дадена от почетния президент на ФК „Розова долина” и Николай Ибушев и от Владимир Спасов - прокурист на „М+S Хидравлик” и домакинствана от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова.


 
Целта на срещата, отбелязала и 65-та годишнина на футболния клуб на Казанлък, бе да се чуят различни становища, мнения за бъдещето на ФК „Розова долина”, като се търсят и различни източници на допълнително финансиране, нужно за доброто развитие на отбора. Прочетено бе и  специално обръщение от името на целия УС на футболния клуб, в което се казва: „Вярваме, че с надежда и отношение, с любов и благородство, с грижа и търпение, каузата: Да върнем футболната слава на ФК „Розова долина” и да съхраним общинския представителен отбор, е повече от възможна”.


 
В приветствието си към присъстващите кметът на община Казанлък Галина Стоянова не спести истината за състоянието на казанлъшкия общински футболен клуб преди две години и сега, нито финансовите му проблеми, но даде ясно да се разбере, че футболът не може да се използва за политически или лични цели, с цел облагодетелстване. Казанлък може и има възможности да си отгледа отбор, с който да се гордее, заяви Стоянова.


 
Председателят на новия УС на ФК „Розова долина” Кънчо Папазов благодари на фирмите, ангажирали се пряко и  взели присърце проблемите на футболния клуб, изпращайки свои представители в новия УС. Той говори за финансовото състояние на отбора, както и за необходимостта от осигуряването на 90 хиляди лева, необходими и недостигащи за издръжката на клуба. 60 хиляди лева е годишната субсидия за отбора, осигурена от Община Казанлък. 25% от сумата е за Детско-юношеската школа, в която към момента тренират близо 120 деца. За цялостната издръжка на футболния клуб годишно са необходими 150 хиляди лева.

За необходимостта и смисъла Казанлък да има добър отбор говориха и организаторите на деловата вечеря- почетният президент на ФК „Розова долина” Николай  Ибушев и Владимир Спасов-прокурист на „М+S Хидравлик”.

Визията си за финансирането на отбора и възможностите за данъчни облекчения при спомоществователство споделиха членовете на УС на ФК „Розова долина” Николай Панайотов и Янко Костадинов – икономически директор  на „Арсенал” АД.   

    

За подкрепата, ангажираността и отношението, което общинската управа в последните две години демонстрира  към ФК „Розова долина”, кметът Галина Стоянова бе отличена със специален плакет. Той й бе връчен от председателя на УС на клуба Кънчо Папазов.


 
По време на срещата бяха направени и първите 3 големи дарения от по 10 хиляди лева.  Общо 30 хиляди лева дариха на футболния отбор „Розова долина” три големи казанлъшки фирми - „Арсенал”  „М+S Хидравлик” и „Даник” АД.
   
Желаещите да подпомогнат каузата Казанлък да има добър футболен представителен отбор могат да направят това чрез специални договори за дарения. Всички дарители на отбора ще получат безплатни карти, даващи им право  да присъстват на всички мачове на ФК „Розова долина”.

Сред уважилите срещата бе и бившият футболист на „Розова долина” и настоящ капитан на старозагорския тим „Берое” Иво Иванов.
                                           
Състав на новия УС на ФК „Розова долина”

Николай Ибушев - почетен президент на клуба
 
УС: председател: Кънчо Папазов- ЕТ „Теньо Топалов”
 
Членове:
Янко Костадинов - „Арсенал” АД
Христо Сулев - „М+S Хидравлик”-АД
Николай Панайотов - „Даник” АД
Георги Андреев - „Саламандър” ООД
Симеон Раданов - „Кастамону България” АД
Красимир Кънев - „ЮМТ Трейдинг” ЕООД

Деляна Бобева

/ Постави коментар... / Преглеждания: 1638
Поставена на: 14-10-2013 14:19 / Последна промяна на: 14-10-2013 14:30

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info