Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

ЮИ В гр. 2013/14 - 28 кръг /Розова долина - Верея 0:4/
 

26 април 2014г. (неделя), 17:00ч.

гр. Казанлък  - ст."Севтополис" - 200 зрители

 Розова долина - Верея (СтЗ)

    0:4 

0:1 Шабан Османов 8, 0:2 Захари Димитров 9, 0:3 Бирсент
Карагарен 19, 0:4 Стелиян Евтимов 88

Снимки: 27.04.2014 - ЮИ В гр. 2013/14 - 28 кръг - Розова долина - Верея 0:4

   След безобразна игра на Розова долина в защита резултатът само след 20 минути игра бе вече 0:3. Най-напред в 8-мата минута с красив диагонален удар от въздуха № 10 от гостите Шабан Османов откри резултата - 0:1. Още несъвзели се от шока, домакините бяха наказани само 2 минути по-късно от капитана на Верея Захари Димитров - 0:2. Този резултат съвсем отпусна гостите и в следващите минути буквално завря и закипя в нашето наказателно поле. Неминуемото се случи в 20-ата минута - след поредната грешка в центъра на отбраната ни Бирсент Карагерен бе оставен непокрит на около 4-5 метра пред голлинията и за него не бе трудно за опъне мрежата за 0:3. Розите отправиха първия си анемичен удар към вратата на гостите едва в 28-ата минута - авторът му бе играещият треньор Сашо Георгиев, а единственото по-сериозно положение бе в 37-ата минута, когато Григор Георгиев открадна една топка по лявото крило, навлезе остро в наказателното поле и центрира на крака на Стоичков, който се засуети, но все пак успя да подаде към непокрития Ахмед Фаиков, чийто удар бе спасен с вещина от вратаря на заралии.
В последната минута на първото полувреме пък гостите можеха да направят преднината си катастрофална, когато № 88 от тях бе съборен от вратаря Петрунов в наказателното поле, но авторът на втория гол Захари Димитров пропусна отсъдената дузпа.
След почивката гостите видимо намалиха оборотите, но въпреки това продължиха да диктуват събитията на терена. Розите имаха две възможности за почетен гол - най-напред в 53-ата минута нещо средно между центриране и диагонален балонен удар към вратата завари неподготвен вратаря на гостите и той успя да улови дълго летялата топка едва около голлинията, но въпреки претенциите на публиката и на футболистите в червено, страничният съдия не сигнализира, че коженото кълбо е преминало голлинията. В 82-ата минута пък хубав удар с глава на Чергев бе отразен от играча с № 1 на Верея. Гостите от своя страна продължиха с лекота да излизат на голови позиции и само добрите намеси на Петрунов под рамката на вратата запазиха резултата от първото полувреме почти до края мача (веднъж и гредата помогна за това). Все пак в 87-ата минута логичното се случи и след съмнително положение за засада № 19 от състава на заралии Стилян Евтимов оформи разгрома на домакините - 0:4...

автор: Манол Далемски


/ Постави коментар... / Преглеждания: 841
Поставена на: 25-04-2014 21:02 / Последна промяна на: 03-05-2014 16:02

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info