Реклама

Потребителски вход


Забравена парола

Случайна снимка

Статистика

Реклама

ЮИ В гр. 2014/15 - 19 кръг /Розова долина - Поморие 0:0/
 

 

ЮИ В група

 07.03.2015 (събота), 15:00ч. 
19кръг

гр.Казанлък

ст."Севтополис" - 120 зрители

 
 Розова долина
 0 
Поморие
 0
  голове:
 
 

автор: Манол Далемски

    Поради снега затрупал цяла южна България, в единствения мач 19 кръг изигран по програма, Розите успяха да приземят литналия нависоко тим на Поморие. И макар във втори пореден мач да бе записано скучното 0:0, че двубоят не бе безинтересен. Около 120 зрители имаха удоволствието да наблюдават мъжката игра на домакините (и по-лошо е било времето и това не оправдава тези, които предпочетоха да си останат вкъщи и не успяха да проследят битката с лидера в групата). През всичките 90 минути преобладаваха твърдите единоборства, като головите положения се брояха на пръстите на едната ръка. Първо гостите имаха възможност да излезнат напред, когато в 16-ата минута техен футболист изскочи зад гърба на защитата в червено, но вместо да стреля във вратата, подаде към намиращия се в засада негов съотборник и въпреки че последният мушна топката в мрежата, страничният съдия маркира засадата и осуети попадението. Розите владееха по-често топката, но въпреки това едва в 37-ата минута имаха възможност да се разпишат, когато завърналият се в отбора Пламен Колев бе изведен по дясното крило, но мощният му удар с десния крак профуча току до левия страничен стълб на вратата на Поморие. Това като че ли даде стимул на домакините и до края на полувремето те буквално натикаха гостите в тяхното наказателно поле. Тук, обаче, основната роля иззе главният съдия на мача, който най-напред в 39-ата минута не санкционира откровена игра с ръка в наказателното поле на защитник на поморийци, а в 43-ата минута зачете доста спорно решение за засада на своя помощник при излизане на тарана Чергев очи в очи с вратаря на гостите. Феновете, разбира се, не останаха длъжни на съдийската тройка, която бе изпратени с подобаващите "овации" и пожелания, когато се прибираха на почивката.
   Второто полувреме темпото на играта поспадна - може би за това влияние си оказаха и доста тежките условия за игра. Розите имаха златна възможност в 74-ата минута да стигнат до победата, но влезлият след почивката Иван Колев не успя да овладее топката по най-добрия начин на 5 метра пред голлинията и защитник на Поморие му попречи да нанесе точен завършващ удар. Гостите пък за 45 минути се отчетоха само с един безкрайно неточен удар в последните минути на мача.

/ Постави коментар... / Преглеждания: 507
Поставена на: 11-03-2015 10:23 / Последна промяна на: 24-03-2015 16:44

Потребителски коментари (0)

Не поставен коментар

Постави КоментарmXcomment 1.0.9 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Предишна   Следваща >

Най-четените статии:

Важно

Уважаеми приятели и коментатори!

Ние сме българи и си имаме писменост и тя е кирилицата! Време е да пораснем и да я използваме нашата писменост! Чата до 2003 година, когато писането в мIRC и никой не познаваше собствената си азбука отмина. 

Ako ste razbrali nameka, umolqvame vi da pishete na кирилица! 

Благодарим ви за усилието!


Времето в Казанлък

Реклама

Анкета

Трябваше ли Розова долина да играе във Втора лига
 

Търсене в сайта

Ако търсите нещо в търсачката има значение с каква буква (Главна или малка) го пишете.

Пример: поморие - не открива нищо, а на Поморие - открива всичко в което участва думата Поморие

kazanlak-bg.info

Facebook group

Реклама

Този сайт е част от Казанлък инфо www.kazanlak-bg.info